SVESTRANI GLUMAC

Slavko Sobin listi sportskih vještina dodao još jednu

  • +14
  • +11

Slavko Sobin savladao je snowboarding

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Joe Božić

Protekla godina Slavku Sobinu bila je i više nego uspješna. Snimao je remake 'Papillona', seriju 'Crno-bijeli svijet', turski film 'Secrets from the past', mađarsku seriju 'Moje malo selo'. Omiljeni glumac stigao se baviti i svojim najdražim projektom 'Srce na sceni', mjuziklom u kojem igraju mladi ljudi s cerebralnom paralizom, a privatno je našao vremena za humanitarni rad te je uspio savladati mnoge vještine

Slavko Sobin nebrojeno je puta pokazao da je osim za glumu nadaren i za mnoge druge stvari. Nema toga čega se on uhvati a da ne savlada. Tako se pokazao u vrlo dobrom svjetlu i na snijegu. Na Sljemenu je naučio bordati. Učenje je organizirao zagrebački Surf Shop, a učiteljica mu je bila Morena Makar, jedina hrvatska olimpijka u snowboardu. Glumac je snowboard učio nakon što je na ljeto preko Surf Shopa učio i SUP (stand up paddle - veslanje na dasci).

'Ove godine odlučio sam svaki mjesec naučiti nešto novo. Nije ispalo svaki mjesec zbog poslova, uglavnom sam ovu godinu savladao jahanje, sup board, turski jezik, stunt work i sad je bordanje. Uči me olimpijka Morena. Tek smo krenuli, ali ide. Mogao bih u par dana već i uspjeti neki spust odraditi', zadovoljan je glumac.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!