SNIMA U PRAGU

Slavko Sobin dobio priliku glumiti uz Jessicu Chastain

20.11.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Riječ je o filmskoj adaptaciji romana 'Zookeeper's Wife' američke spisateljice Diane Ackerman koji se trenutačno snima u Pragu, a glavne uloge imaju holivudska miljenica Jessica Chastain i njemačka glumačka zvijezda Daniel Brühl. Manju ulogu u filmu dobio je i splitski glumac Slavko Sobin, a kako je doživio atmosferu na setu, ispričao je za tportal

Ono što neki glumci čekaju godinama splitskom glumcu Slavku Sobinu prilika da zaigra u projektima svjetske produkcije pružile su se brzo. Nakon odlične uloge u domaćoj  seriji 'Crno-bijeli svijet', pa i one u Matanićevu 'Zvizdanu' Slavko je nedavno dobio manju ulogu u filmu 'Zookeeper's Wife' novozelandske redateljice Niki Caro u kojem glavnu ulogu ima Jessica Chastain. Film se posljednjih tjedana snima u Pragu, a kako je biti dio filma svjetske produkcije, ispričao nam je splitski glumac.

'Na setu je odlično, to je jedna velika mašinerija gdje se zna točno tko pije tko plaća i tko što radi i kad. Redateljica Niki Caro je genije za gurati stvari u pravom smjeru. Moja je uloga jedan minijaturan korak za bilo koga tko gleda sa strane, a za mene ogroman. Sve su to neki baby steps prema stvarima koje su moji ciljevi.

Jessica Chastain radi svoj posao fantastično, ljubazna je i to je to. Prag je divan, sad ga već poznajem jer mi je ovo drugi projekt tu uz seriju 'Legends' i ne bi me čudilo da se preselim uskoro. Inače film je istinita priča o obitelji koja je u Drugom svjetskom ratu spasila 400 Židova i ja sam jedan od tih spašenih', kaže Sobin.

Pozdrav iz trailera. #prague #thezookeeperswife #actorslife #actor #movie

A photo posted by @slavkosobin on