RIJEČI BIVŠEG MUŽA

Slatka provokacija Ane Rucner: Voliš li me još?

05.01.2016 u 15:27

Bionic
Reading

Violončelistica Ana Rucner je na svoj Instagram stavila fotografiju uz pomalo zbunjujući status s riječima pjesme svog bivšeg supruga Vlade Kalembera. Prve asocijacije mnogih bile su da se ovaj glazbeni par pomirio

'Halo, halo... Voliš li me još... a prošlo nam je godinu dana... O Ana, o Ana', napisala je ispod fotografije koju je objavila. Znakovit status u kojem se spominje ime starog hita Srebrnih krila mnoge je naveo na zaključak da se lijepa Ana pita voli li je još uvijek bivši suprug.

'Ma to je čista zafrkancija, nikakva provokacija. Darian i ja smo se zabavljali i komunicirali preko voki-tokija u našem stanu kada mi je on zapjevao tu pjesmu', rekla nam je kroz smijeh Ana. Trenutno svog devetogodišnjeg sina sprema za školu skijanja na Sljemenu, u koju je krenuo prije godinu dana.

Ana je nedavno za tportal otkrila vidi li se ponovno u braku.

'Ljubav je ono što pokreće svijet, a meni je uvijek bila motivacija i u životu i u radu. Vjerujem u ljubav, a što se braka tiče, ako sretnem osobu s kojom bih poželjela obitelj - zašto ne?', izjavila je.
 
Ana i Vlado Kalember vjenčali su se u strogoj tajnosti godinu dana nakon što su se upoznali na rođendanskoj zabavi splitskog tajkuna Željka Keruma. Ona je šest mjeseci prije saznala da je u drugom stanju, a njihovoj sreći nije bilo kraja kada im se rodio Darian. Rastali su se nakon osam godina braka, u travnju 2014., ali su ostali u prijateljskom odnosu te se zajednički brinu o svom sinu. Bivši supružnici zajedno su, među ostalim, snimili duet 'Ljubio bih, ali nemam koga'.

U veljači prošle godine, vrativši se iz Kanade, Vlado je poklonio Ani prsten i naušnice, čime se ona pohvalila na svom profilu na Facebooku, a to je izazvalo špekulacije fanova da bi im to mogla biti druga prilika za ljubav. Vlado je tada izjavio da je to bila samo prijateljska gesta.


Glazbenički par i njihov sin Darian