LJETNA POSLASTICA

Skunk Anansie u Aquariusu 5. srpnja

28.06.2011 u 13:22

Bionic
Reading

Nastavlja se niz zanimljivih glazbenih gostovanja u Zagrebu pa nas tako 5. srpnja očekuje još jedna ljetna poslastica - nastup britanske grupe Skunk Anansie koji će održati u sklopu promotivne turneje 'Wonderlustre' u klubu Aquarius

Nakon punih osam godina stanke bend se okupio i snimio svoj četvrti studijski album 'Wonderlustre', koji je izašao krajem 2010. te ga vratio na stare staze uspjeha. Početkom ove godine bend je krenuo na veliku promotivnu turneju u sklopu koje su najavljeni brojni nastupi na najvećim europskim festivalima, a koncert u Zagrebu jedna je od rijetkih prilika za najveće obožavatelje da dožive pjesme s najnovijeg albuma u intimnom klupskom ozračju.

Prepoznatljivog stila, koji obilježava mješavina funka, punka i heavy rocka, Skunk Anansie su jedan od najuzbudljivijih britanskih bendova od kojeg se i ovoga puta očekuje vrhunski nastup nabijen ogromnom količinom neobuzdane energije i žestine.

Ulaznice po povoljnoj cijeni od 190 kuna mogu se pronaći u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13, Aquarius Music Shopu u Maksimirskoj 16, Aquarius Music Shopu u Vlaškoj 44 i Dirty Old Shopu u Tratinskoj 22. Online prodaja ulaznica dostupna je na www.ticketpro.hr. Cijena ulaznice je 190 kuna, a na ulazu kluba na dan koncerta bit će skuplja za 20 kuna. Ulaz je otvoren od 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.