PAG, 13. SRPNJA

Skrillexu u Noa Beach Clubu na Zrću!

07.07.2016 u 20:51

Bionic
Reading

Jedan od najčuvenijih glazbenika današnjice Skrillex ovoga ljeta dolazi na Zrće! Skrillex je dosad osvojio šest Grammyja, nastupao u 35 zemalja diljem svijeta, a sada će napokon i hrvatski ljubitelji njegova lika i djela doći na svoje. DJ Skrillex u Noa Beach Clubu, na Zrću nastupit će 13. srpnja kao posebno iznenađenje petog rođendana Fresh Island Festivala

Ovo veliko gostovanje nije slučajno s obzirom na to da je Noa Beach Club nedavno proglašen 20. najboljim klubom na svijetu po izboru najrelevantnijeg svjetskog časopisa Top DJ Mag. Skrillexa na Facebooku prati više od 20 milijuna ljudi, a kada na Youtubeu objavi novi singl, pregleda ga i do 50 milijuna ljudi, a neki su njegovi radovi pogledani i 500 milijuna puta, pogotovo kada surađuje s Bieberom i sličnim glazbenim zvijezdama.

Zato je teško pomisliti da će pravi partijaner iz regije propustiti ovaj veličanstven nastup koji uskoro očekujemo. DJ pult će najprije zagrijati domaće uzdanice, sjajni Matroda i Aldo Morro, a zatim će nastupiti Skrillex.