ŠTO ĆE REĆI ROZGA?

Sirove strasti Hausera i Sharon Stone

14.09.2015 u 19:07

Bionic
Reading

I dok zaljubljena Jelena Rozga čeka svog dragog, on se na svjetskoj turneji zabavlja s novom plavušom - Sharon Stone. 2Cellos su naime nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night u Firenci, a među oduševljenim gostima bila je i holivudska glumica, ne baš ravnodušna prema šarmantnom i stasitom Puležaninu Stjepanu Hauseru

Nakon nastupa na jednom od najelitnijih dobrotvornih događaja, koji se već tradicionalno održava svake godine u Pallazzo Vecchio u Firenci, Sharon Stone došla se upoznati s 2Cellosima. Oduševljena glumica otkrila je Stjepanu Hauseru da ih već dugo prati te da je njihova velika obožavateljica. Stjepana je iznenadilo to koliko je glumica susretljiva i pristupačna te što u 57. godini izgleda fantastično mladoliko.

Slavni čelisti stigli su u Firencu na poziv Andree Bocellija, čiji su bili posebni gosti. Naši dečki nastupili su s njim i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su odsvirali još jednu skladbu. Osim Sharon Stone, slušali su ih brojni drugi slavni gosti, među kojima je bio legendarni televizijski voditelj Larry King, s kojim su se dečki također družili nakon svog nastupa.


Sharon Stone se dobro zabavljala u društvu Stjepana Hausera


Stjepana i Luku voli slušati i Larry King, kralj američkog talk showa


2Cellos su zasvirali s dirigentom Zubinom Mehtom


Čelist je s Jelenom Rozgom u vezi od sredine kolovoza, a upoznali su se u srpnju ove godine