POSLJEDICE UDARCA U GLAVU

Sin Gorana Karana još se nije oporavio

15.01.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Roko Karan, sin pjevača Gorana Karana, još uvijek se nije oporavio od udarca šakom u glavu koji je primio u studenom prošle godine na splitskoj Rivi

Goran Karan i njegova bivša supruga Suzana Karan danas su u Istražnom centru Županijskog suda u Splitu dali iskaz povodom napada na njihova devetnaestogodišnjeg sina Roka.

Roka je, podsjetimo, 11. studenoga prošle godine na splitskoj Rivi šakom u glavu udario boksač Tomislav Popov (21). Pjevačev devetnaestogodišnji sin od udarca je zadobio dvostruku kontuziju mozga zbog čega je neko vrijeme proveo na liječenju u bolnicama u Splitu i Zagrebu.

Kako iznosi Slobodna Dalmacija, Goran i Suzana Karan rekli su sucu Slavku Lozini kako se njihov sin još uvijek nije u potpunosti oporavio od boksačeva udarca te je na lijekovima koje mora uzimati sljedećih godinu dana.

Popov je u svom iskazu sucu rekao kako je njegov udarac bio obrambeni jer je Roko, nakon što su se sudarili ramenima, krenuo na njega psovkom i namjerom da ga fizički napadne. Kad je vidio da je silina njegova udarca srušila Roka na pod, u strahu je pobjegao. Roko je ostao ležati u nesvjesnom stanju, a pronašao ga je prolaznik te pozvao Hitnu pomoć.