TULUM S PRIJATELJICAMA

Severinino ludo rođendansko slavlje

18.05.2015 u 15:49

Bionic
Reading

Iako joj je rođendan bio 21. travnja, pjevačica ga je proslavila tek danas, okupivši u jednom zagrebačkom restoranu svoje najbolje prijateljice, među kojima su Andrea Čermak, Iva Todorić, Iva Balaban i Sandra Perković

Kad Severina slavi, onda tulum traje cijeli dan. Potvrdila je to još jednim velikim rođendanskim slavljem koje je organizirala danas u Zagrebu za najbliže prijatelje. Splićanka je imala rođendan 21. travnja, ali zbog mnogih koncerata i nastupa u Kanadi proslavu s prijateljima morala je odgoditi.

No zato je danas u jednom zagrebačkom restoranu okupila najbolje prijateljice, a na tulumu koji je započeo kao 'veseli ručak' sa Severinom zapjevale su i zaplesale Iva Todorić, Andreja Čermak, Iva Balaban i sportašica Sandra Perković.

Prošle godine Severina je 42. rođendan slavila u društvu supruga svoje najbolje prijateljice, Hrvoja Čermaka, a kojem je rođendan također u travnju. U restoranu Okrugljak organizirali su tematski 'James Bond Party', na kojem je Hrvoje bio slavni agent 007, a Severina njegova opasna pratilja.

Na današnjem slavlju viđen je i Severinin novi dečko, Beograđanin Igor Kojić, a on je sinoć na svom profilu na Instagramu objavio još jednu zajedničku fotografiju sa svojom novom ljubavi.

Duva kosava kao da je mecava...??

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on