SLIKOVNI DOKAZ

Severina stala na kraj glasinama o trudnoći?

26.02.2016 u 20:07

Bionic
Reading

Nakon što je jučer objavila fotografiju kojom je podignula medijsku prašinu oko svoje navodne druge trudnoće pjevačica Severina danas je na svoj način tome odlučila stati na kraj. Pomoću 'selfieja' je pokazala goli trbuh, potpuno ravan, ni blizu onom trudničkom

Pjevačica koja svojim objavama na Instagramu plijeni pažnju cijele regije jučer je fotografijom na kojoj je istaknula trbuščić potaknula brojne rasprave i nagađanja o tome hoće li maleni Aleksandar uskoro dobiti brata ili sestru. S obzirom na to da se Severina vratila s medenog mjeseca sa suprugom Igorom Kojićem, pitanje je bilo sasvim na mjestu, a Severinine dvosmislene fotografije dodatno su potpirivale vatru.

Ipak, svima koji su se nadali lijepim vijestima danas je stala na kraj selfiejem ispred ogledala kojim je pokazala ravni trbuh na pripremama za snimanje nove modne kampanje čije je zaštitno lice. Iako se Severina sama do sada nije izjašnjavala po pitanju druge trudnoće, njezin menadžer Tomica Petrović ostao je pri svojoj izjavi koju je dao za srpski Svet prije mjesec dana.

'Nema razloga da tajimo tako jednu lijepu vijest. Kad Severina bude trudna i ako bude, javit ćemo, nećemo skrivati', ponovio je Petrović za tportal i jučer.

Danas #photoshooting za Mass. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on