LANA I JOSIP RADELJAK

Šesnaesti rođendan tatine najveće ljubavi

06.07.2016 u 11:12

Bionic
Reading

Kći jedinica Josipa Radeljaka i tragično preminule glumice Ene Begović 1. srpnja proslavila je 16. rođendan, a ponosni tata nije odolio staviti posvetu svojoj miljenici na Facebooku

Tamo gdje život zatvori jedna vrata, otvori druga - danas je te velike životne istine svjestan i Josip Radeljak kad pogleda svoju 16-godišnju kćer Lanu koja je izrasla u pravu ljepoticu i srednjoškolku o kojoj svi imaju samo riječi hvale.

Naime, nakon tragične nesreće na Braču u kojoj je glumica Ena Begović poginula prije 16 godina, malena Lana, koja tada je imala mjesec i pol dana i u nesreći zadobila teže ozljede, izborila se za život. Od tada pa do danas Dikan svoju kćer čuva kao kap vode na dlanu. Nerijetko su njegovi postovi na Facebooku posvećeni kćeri koja je uz starijeg sina Lea očev ponos, a  tako je bilo i 1. srpnja kad je Lana slavila 16. rođendan.

'Danas već šesnaesti rođendan moje najveće ljubavi!?' napisao je Dikan ispod fotografija Lane i Ene. Otkrio je i kako je Lanin rođendan igrom slučaja morao proslaviti bez kćeri u jednom restoranu u njemu omiljenom Skradinu. Lana je očito taj dan slavila s prijateljima, no otac i kći nadoknadit će ovog ljeta obiteljsko rođendansko slavlje.


Josip i Lana Radeljak 2007. godine


Iako je o svojim ženama i događajima koji su mu obilježili život Dikan pričao za javnost, kad je riječ o njegovoj miljenici, tu nastupa šutnja. Radeljak je očito čvrsto odlučio Lanu držati podalje od medija, pružiti joj mirno odrastanje i to mu je, s kraćim periodima narušene obiteljske idile, polazilo za rukom.


Otac i kći u društvu Lepe Smoje 2008. godine



Lana Radeljak 2006. godine


Lana Radeljak snimljena na modnoj reviji u prosincu 2014.

'Lana je moj anđeo i moje čudo. Ta djevojka ima toliko topline u sebi, draga je, pažljiva, a s druge strane, uvijek svoja i tvrdoglava. Ima tu osobnost koju je teško ne zamijetiti. Razlika u godinama između mene i Lane sad se manje osjeti, imamo puno zajedničkih tema za razgovor. Često zajedno izlazimo, jedna drugu savjetujemo, pričamo o svemu, u njezinom društvu uvijek se dobro osjećam', rekla je prošle godine za tportal Maja Lena Lopatny o svojoj devet godina mlađoj sestrični Lani Radeljak.