CATHRIONA WHITE

Scijentolog tužio Carreyja za smrt djevojke, glumac pobjesnio

20.09.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Ni godinu dana nakon smrti svoje bivše djevojke vizažistice Cathrione White koja je počinila samoubojstvo, glumac Jim Carrey nema mira. Naime, Cathrionin suprug Mark Burton, za kojeg je javnost doznala tek nedavno, tužio je slavnog glumca okrivivši ga za smrt svoje supruge. Naime, White se predozirala tabletama koje je ukrala Carreyju nakon njihova prekida

Ljubavna veza s 30-godišnjom vizažisticom Cathrionom White Jima Carreyja obilježila je za cijeli život. Naime, White se 28. rujna prošle godine predozirala tabletama protiv bolova koje je uzela od Carreyja, nekoliko dana nakon prekida veze. Carrey je tablete dobio na recept, ali na tuđe ime, znači posjedovao ih je ilegalno što je nekom itekako zasmetalo u toj drami.

Mjesec dana prije godišnjice njezine smrti, suprug Cathrione White, 49-godišnji Mark Burton, za kojeg javnost nije znala ni da postoji, tužio je Carreyja okrivivši ga za njezinu smrt, a tvrdi i da nije platio ni dolara za njezin pogreb na kojem je bio.


Jim i Irkinja Cathriona prekinuli su nekoliko dana prije njezine smrti 2015.,
a prekid ju je slomio

O svemu se oglasio i Carrey.

'Postoje trenuci u životu kad čovjek treba istupiti i obraniti se od zla na ovom svijetu. Neću dozvoliti da me netko bezdušno iskorištava zbog žene koju sam volio', izjavio je glumac za TMZ dodavši: 'Cathrionini problemi počeli su puno prije nego što smo se sreli. Nadam se da će ljudi uskoro prestati iskorištavati njezin tragičan kraj i pustiti je da počiva u miru', rekao je glumac.

White i Burton vjenčali su se 2013. u Las Vegasu, a nagađa se da je Irkinja to napravila samo kako bi legalizirala svoj boravak u SAD-u jer joj je tada istjecala dozvola boravka. Upoznali su se na filmskom setu na kojem je ona radila kao vizažistica, a Burton, inače scijentolog, kao kamerman.