'ZA DOBRA STARA VREMENA'

Sanja Doležal jedva preživjela premijeru

05.12.2009 u 18:13

Bionic
Reading

Nadan Vidošević pojavio se na premijeri mjuzikla 'Za dobra stara vremna' i pohvalio cijelu ekipu, a posebno Rajka Dujmića. Sanja Doležal je jedva preživjela sam početak showa, a kasnije je letjela po daskama koje život znače

U zagrebačkom Domu sportova održana je premijera mjuzikla Za dobra stara vremena koji je režirao Mario Kovač, a za produkciju je bila zadužena Željka Ogresta. Iako s malim poteškoćama, profesionalni glumci i pjevači doveli su priču o glazbenoj školi iz 80-ih godina uspješno kraju, tako da je cijela dvorana pjevala s njima uglas naslovnu pjesmu.

U prvim redovima mjuzikl su gledale i neke ugledne osobe iz hrvatskog javnog života. Predsjednički kandidat NadanVidošević pohvalio je pjesme Rajka Dujmića, kao i cijeli projekt, te je istaknuo da se njemu najviše sviđaju pjesme 'Za dobra stara vremena i 'Košulja plava'; što li će reći Splićani, budući da su te pjesme omiljene navijačima Dinama

'Cijenim Dujimićev rad, a sve ovo večeras je bilo prekrasno, publika je pjevala u sav glas i mislim da su postigli uspjeh s ovim projektom', kazao je Vidošević.

Supruga Rajka Dujmića Snježana s tremom je došla u Dom sportova te je, kao i cijela ekipa, živjela za ovaj projekt. Na kraju joj je došao čestitati poznati psihijatar Slavko Sakoman

'Nadam se da je publika prepoznala s koliko ljubavi smo radili sve ovo. Željeli smo staviti naglasak na dobre, pozitivne stvari, a skrenuti pozornost sa skandala, svađa i svega onoga što je trenutno ljudima najzanimljivije', rekla je Snježana, koja je izgledala prekrasno te večeri. 'Rajko je bio jako uzbuđen, jedva je pogledao cijeli show', dodala je.

Sanja Doležal
glumila je dirketoricu glazbene škole Tonku. Fenomenalno pjeva i po tome je najpoznatija, a jako se dobro snašla i u ostalim segmentima.

'Jedva sam preživjela prve dvije minute, ali kasnije sam letjela po ovim daskama koje život znače -  tako barem kažu glumci. Trudila sam se i u plesnim dionicama, imala sam partnera Ivicu Vidovića kojemu sam prijetila na probi da će me, ako ne bude dovoljno vježbao, morati dići visoko u zrak. Zato je puno vježbao, a bome i ja', rekla je Sanja nakon premijere.

'Danas je bilo divno, davali smo si podršku, tješili se, a u jednom trenutku Hana Hegedušić rekla je - nemamo tremu, nemamo - i svi smo se primili za ruke i otjerali tremu', dodala je Sanja, kojoj su došli čestitati suprug, bratić, roditelji, ali i malene djevojčice koje su 'tetu Sanju' došle tražiti autogram.

Što su o premijeri izjavili neki od njenih sudionika, glumci Ana Begić, Ivica Zadro, pjevač Renato Đošić Renman i redatelj Mario Kovač, poslušajte u video prilogu: