NOVI IZAZOV

Sandra Perković otvoreno o svom prvom danu u Saboru

04.12.2015 u 12:35

Bionic
Reading

Aktualna europska i olimpijska prvakinja te svjetska doprvakinja u bacanju diska Sandra Perković zakoračila je u novu karijeru, i to političku

U četvrtak, 3. prosinca, održana je prva konstituirajuća sjednica Sabora, a među novim licima svakako je najprimjetnija bila naša trenutačno najuspješnija sportašica. Sjajna bacačica diska u saborske klupe zasjela je u uskoj crno-sivoj kombinaciji kojom je naglasila svoje obline, a prokomentirala je i situaciju prekida sjednice.

'Prošao je prvi dan i, nažalost, nismo uspjeli izglasati predsjednika Sabora. Željela bih da se to što prije okonča i da se konstituira Sabor te smatram kako trebamo učiniti sve da ne dođe do novih izbora jer bi to bio prevelik trošak za sve nas', rekla nam je Perković.

Očigledno je kako se Sandra Perković ozbiljno posvetila svojoj novoj ulozi, a već je nekoliko puta i naglasila kako svaki posao koji radi voli napraviti kako treba ili ga uopće ne radi. Iako će joj saborske klupe oduzimati vremena, ponosna je na svoju organizaciju i disciplinu pa nema sumnje da će nastaviti u sportskom ritmu i svoju vezu s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem. Ovaj sportski par pravi je dokaz kako se privatno i poslovno bez problema može balansirati, a ne sumnjamo kako će joj partner biti i potpora u novim, političkim pothvatima.