ČOVJEK SLATKIŠ

Sandra Bullock ljubi zgodnog fotografa

29.08.2015 u 21:53

Bionic
Reading

Slavna američka glumica Sandra Bullock nakon brojnih ljubavnih razočaranja posljednjih godina posvetila se svom petogodišnjem sinu Louisu, no prema pisanju magazina Us Weekly, u svoj život je ponovno pustila jednog muškarca

Kako doznaje Us Weekly, riječ je o Bryanu Randallu, fotografu isklesanog tijela, ledeno plavih očiju i sijede kose. Izgleda kao prava filmska zvijezda, upućeni tvrde da je riječ o 'slatkišu'.

Oscarom nagrađena 51-godišnja glumica proglašena ove godine od magazina People najljepšom ženom na svijetu, s novim dečkom u četvrtak je večerala u jednom restoranu u Hollywoodu, a romaničan izlazak nije promaknuo kamerama paparazza.

O novoj ljubavi Sandre Bullock nagađalo se već početkom kolovoza, kada se navodno s novim izabranikom pojavila na tajanstvenom zvjezdanom vjenčanju Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

Svjedoci tvrde da je novopečeni par na vjenčanju bio 'vrlo ljubazan', dok upućeniji govore da osim što je vrlo atraktivan, Randall je i potpuno normalna osoba te da je Sandra sigurno sretna s njim.

Kao i Bullock, Randall je otac jednog djeteta.