DAROVE DONOSE

Salma Hayek i John Travolta prezenteri na Oscarima

19.02.2013 u 07:40

Bionic
Reading

Otkriveno je još nekoliko imena glumaca i glumica koji će kolegama dijeliti Oscare

Salma Hayek, Melissa McCarthy, Liam Neeson i John Travolta bit će među onima koji će dodijeljivati Oscare svojim kolegama i kolegicama, na dodjeli zakazanoj za 24. veljače.

Svi su oni već prošli proces nominacija – Hayek je bila nominirana za uligu u 'Fridi', McCarthy za sporednu ulogu u 'Djeverušama', a Neeson za 'Schindlerovu listu'. Travolta je bio nominiran dva puta, za uloge u 'Groznici subotnje večeri' i 'Paklenom šundu'.

Hayek Pinault, McCarthy, Neeson i Travolta, piše Deadline, tako će se pridružiti povećoj listi već najavljenih prezentera koje ćemo gledati na dodjeli Oscara, a koju čine Ben Affleck, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner i Mark Ruffalo, kao i većina lanjskih dobitnika Oscara (Jean Dujardin, Christopher Plummer, Octavia Spencer i Meryl Streep).

Na listi su i Richard Gere, Queen Latifah, Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Joseph Gordon-Levitt, Daniel Radcliffe, Channing Tatum i Charlize Theron, a na popisu onih koji će ceremoniju uveličati glazbom nalaze se Adele, Shirley Bassey, Norah Jones i Barbra Streisand