GAY NOVINAR BRUNO NAPADA

Sacha Baron Cohen u novom filmu ismijava Madonnu

02.01.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Sacha Baron Cohen u novom filmu 'Bruno', u kojemu glumi istoimenog austrijskog gay novinara, ismijava Madonnu

Austrijski gay novinar Bruno

Glumac poznat po urnebesnom showu Ali G. i ludo smiješnom i jednako tako gorkom filmu Borat, u kojemu ukazuje na primitivizam i zatupljenost određenih slojeva 'najdemokratskije države na svijetu', u svom novom projektu, filmu 'Bruno', nastavlja gdje je stao. Ovaj put odbacivši lik Borata i navukavši masku austrijskog gay novinara Brune, obrušava se na svijet šoubiznisa.

Da bi u filmu ponudio što stvarniji uvid u svijet zvijezda i zvjezdica, Sacha je, snimajući ga, radio ekscese različitih vrsta na modnim revijama u Milanu i Parizu te na snimanju showa Medium, Patricije Arquette, na taj način razobličavajući lažni sjaj.

Najnovije informacije o filmu, čiju premijeru s nestrpljenjem očekujemo ove godine, govore kako je Sacha svoj žalac usmjerio i prema dugogodišnjoj prijateljici Madonni, kojoj je glumio u spotu za pjesmu 'Music'. Naime, Bruno i njegov dečko, po uzoru na slavnu pjevačicu, odlučuju usvojiti bebu iz Afrike imenom David, koja će ih pratiti u intrigantnim šetnjama zvjezdanim svijetom. Time ismijavaju pomodnost usvajanja beba iz zemalja Trećega svijeta, koja je zahvatila svijet zvijezda i zvjezdica, a nije zaobišla ni slavnu pjevačicu.

Bruno na reviji

Iako njihovo prijateljstvo traje već desetak godina, Sacha se već jednom na svoj okrutno-šaljiv način okomio na Madonnu. Godine 2005, kao Borat je vodio MTV-jeve glazbene nagrade te je, nakon što je pjevačica sišla s pozornice, prokomentirao: 'Ovaj pjevač što je nastupio prije mene - tko je on? Stvarno je hrabro od MTV-ja što su ove godine započeli show s pravim transvestitom!' Očito Sachu ni prijateljstvo ne priječi u želji da se obračuna sa zvjezdanim glupostima i time nama gledateljima pruži trenutke vrhunske zabave.