ASTRO KOMPATIBILNOST

S kim Blizanci najbolje surađuju

02.06.2016 u 10:51

Bionic
Reading

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori poslovni partneri i suradnici za Blizanca? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih poslovnih partnera za aktualni znak

POVOLJAN ODNOS

Blizanci i Vaga

Poznati su po inteligenciji i snalažljivosti pa će kao suradnici jako dobro poslovati. Zajedno lako dolaze do novih originalnih ideja, za čiju se brzu realizaciju i plasman na tržište brine Vaga. Uspješni su i u animiranju sponzora i prezentaciji svog proizvodnog programa. Poslovni rezultati bit će vrlo zadovoljavajući.

Blizanci i Vodenjak

Oštroumni su i komunikativni, ali im nedostaje koncentracije na duge pruge – osobito Blizancu. Puni su originalnih ideja i dobro se razumiju, no ponekad odustanu na pola puta i prijeđu na nešto drugo. Trebali bi se baviti kratkim projektima, a ako su angažirani na dugoročnom poslu, neka ga podijele u nekoliko cjelina između kojih će predahnuti.

Blizanci i Ovan

Ovo je par poletnih i energičnih suradnika s velikim potencijalom. Blizanac prednjači u domišljatosti, a Ovan u radnom zanosu, no oboje imaju široku paletu vrlina. Majstori su improvizacije i snalažljivosti. Ako im se posao ne odvija po planu, voljni su tražiti nova rješenja i krenuti drugim smjerom. Jedino što im nedostaje je strpljenje.

Blizanci i Lav

Blizančeva svestranost u suglasju je sa zanosom Lava. Ovaj tandem ima široku paletu vještina i sposobnosti. Bilo da je projekt tek u pripremi, bilo da je već započeo, oni su ga u stanju privesti uspješnom završetku. Oboje su optimisti i stvaraju pozitivno radno ozračje. Najveći je rizik to da im postane previše zabavno pa da zaborave na obaveze.

Blizanci i Strijelac

Mogu dugo kvalitetno surađivati i zajedno postizati odlične rezultate. Iako će povremeno naići na nesuglasice, vrlo će se brzo smiriti i riješiti probleme. Većinu vremena provode u ležernoj poslovnoj atmosferi, a stres i ozbiljnost većih administrativnih prepreka uglavnom ublažavaju humorom.


NEIZVJESTAN ODNOS

Blizanci i Blizanci

Kad dvoje Blizanaca surađuju, čini se kao da ih je četvoro. Možda ne toliko po učinku, koliko po količini ideja, od kojih su neke proturječne. Drugi je problem njihova sklonost predomišljanju i odustajanju. Ovo poslovno partnerstvo može lako iskočiti iz tračnica. Prisutnost nekog trećeg, primjerice Bika, Jarca ili Lava, mogla bi ih izvući.

Blizanci i Bik

Blizanci objedinjuju komunikativnost, snalažljivost i sposobnost uočavanja dobrih prilika. Bolji su u poticanju i praćenju posla nego u izvođenju grubih radova. Ne leži im ništa što dugo traje i miriše na rutinu. Tada nastupa Bik, koji ne oklijeva zasukati rukave. Blizanac će se opet uključiti u idućoj fazi projekta, kad se pojavi nešto novo i zanimljivo.

Blizanci i Jarac

Njihovi pristupi poslu vrlo su različiti pa su prisiljeni naporno raditi da bi našli zajednički jezik. Blizanci su stalno u pokretu, komunikaciji i novim poslovnim idejama dok Jarac voli mir, temeljitost i rutinu. Međutim, vrlo brzo će uvidjeti da zajedno mogu lako ostvariti sve ono što nisu mogli postići sami.

Blizanci i Rak

Blizanac je sposoban odobrovoljiti Raka i potaknuti ga da se otvori. Zauzvrat, Rak uspijeva navesti Blizanca na veću ozbiljnost i pouzdanost. Dobro se sporazumijevaju i u pravilu uzimaju u obzir prijedloge i stavove druge strane. Poslovni odnos među njima lako prerasta u prijateljstvo. Tegobe izbijaju ako nastupe kaotične okolnosti jer oboma brzo opada moral.

Blizanci i Škorpion

Njihov je profesionalni odnos kompliciran zbog razlike u brzini i dubini. Blizanci su brzi, Škorpion je dubok. Moguće su prepirke i povremeni ljubomorni ispadi koji bi mogli dovesti do raskida suradnje. Ipak, ako si pametno podijele zadatke i detaljno razrade poslovni plan, uspjeh neće izostati.

NEZGODAN ODNOS

Blizanci i Djevica

Oboje su inteligentni, snalažljivi i sposobni, no tu prestaju sličnosti. Brzopleta i pomalo površna priroda Blizanaca u suprotnosti je s Djevičinom organiziranošću i detaljnošću. Perfekcionistu poput Djevice brzo će zasmetati Blizančeva neodgovornost i ležernost dok će on nju proglasiti cjepidlakom i zanovijetalom. Najbolje rezultate postižu u kratkoročnim projektima.

Blizanci i Ribe

Jedno će drugo nasmijavati, srditi i zbunjivati. Zajedničke su im točke ćudljivost i predomišljanje pa je malo vjerojatno da će se podudariti u bioritmu i zanimanjima. Blizanac mora paziti da mu ne izleti nešto čime će povrijediti Ribu dok ona mora biti spremna na nagle promjene planova. Bolje se slažu u situacijama koje ne zahtijevaju veliku odgovornost i preciznost.