IVA ŠULENTIĆ

'Ruža Janjiš na Eurosongu? Zašto ne'

26.04.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Posljednjih šest mjeseci Iva Šulentić marljivo je i predano radila na najgledanijem projektu naše državne televizije. 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske' ponovno je osvojila djevojka, a kakvi su Ivini dojmovi o protekloj sezoni, planira li uskoro na odmor i gdje ćemo je gledati sada kad je show završio, simpatična voditeljica otkrila je u razgovoru za tportal

U velikom finalu druge sezone 'The Voicea' trijumfirala je Ruža, a neizvjesnost je vladala do samog kraja. Tko su bili vaši favoriti i jeste li očekivali ovakav ishod?
Uvijek mi je teško govoriti o favoritima jer se sa svim natjecateljima družimo već šest mjeseci i bila bih jednako sretna da je bilo tko drugi od njih pobijedio. Jako mi je drago zbog Ruže. Divna je i topla osoba i, naravno, prekrasno pjeva, ima divan glas. Finalisti su ove godine bili doista različiti – Edgar s bel cantom, Alen s vrhunskim, svjetskim pop vokalom i Vedro koji je po svemu poseban pa ni ne čudi neizvjesnost do samoga kraja. Gledatelji su odlučili i hvala im na tome!

Što mislite o tome da Ruža iduće godine predstavlja našu zemlju na Eurosongu?
Zašto ne, to bi bilo sjajno!


Lako je moguće da Ružu iduće godine gledamo na Eurosongu kao predstavnicu Hrvatske

Hoćemo li gledati i treću sezonu 'The Voicea'?
Javit ću vam čim doznam, vama prvima!

Iza vas je šest mjeseci rada u najgledanijem projektu HTV-a. Po čemu ćete pamtiti ovu sezonu?
Po odličnoj atmosferi, super natjecateljima i ekipi iza kamera koja je vrhunska, ne samo s profesionalne strane, što se može vidjeti na ekranima jer zbog njih sve izgleda i funkcionira kako jest, već i s ljudske strane. Doista smo postali kao malo veća obitelj tijekom ovih mjeseci. Projekt je velik i zahtjevan, produkcija je na vrhunskoj razini, a sve je teklo glatko i štimalo je kao u švicarskome satu. Za to su zaslužni ljudi koje gledatelji ne vide i hvala im na tome!


Već drugu godinu Ivin je suvoditelj u 'Voiceu' Ivan Vukušić s kojim se odlično nadopunjuje

Kada ćemo vas opet gledati na malim ekranima?
Nikamo ja ne idem, ne brinite! Dio sam ekipe emisije 'Život je lijep', tako da se s velikim veseljem vraćam njima i javljanjima uživo s terena.

Velika ste ljubiteljica putovanja. Planirate li se sada odmoriti i otisnuti na zasluženi odmor?
Svako malo spakiram torbu i odem negdje, kad god ulovim nekoliko slobodnih dana. Nedavno smo bili u Toskani, spremam se sada za Istru, a uskoro ću i na svoje tradicionalno godišnje putovanje s 'babama'.


Iva je gotovo tri godine u sretnoj vezi sa psihologom Igorom Mikloušićem