SJEĆANJE NA NEW YORK

Romantičan podvig zaljubljenog Stefana Kapičića

17.04.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Srpski glumac Stefan Kapičić, koji trenutno boravi u Americi zbog promocije filma 'Deadpool', svojoj djevojci Ivani Horvat rođendan je čestitao lijepom fotografijom putem društvenih mreža, a ona mu je zahvalila na isti način, otkrivši tako i poklon koji ju je ganuo


I kad nisu skupa, Stefan Kapičić ne krije to koliko mu nedostaje djevojka Ivana Horvat, mlada zagrebačka glumica koja ga je osvojila prije nepune dvije godine, kad su se upoznali na snimanju serije 'Zora dubrovačka'. 'Odlično se slažemo. Ja sam Strijelac, Ivana je Ovan, vatreni smo znakovi, ali kod nas nema svađe, već vlada harmonija. Uz nju sam našao svoj mir. Sretan sam i neka samo potraje', otkrio je Stefan svoje osjećaje prije godinu dana u razgovoru za tportal.

HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVE @ivana_horvat_ ! ❤️?? YOU ARE MY WORLD MAW!

A photo posted by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

A da se baš ništa nije promijenilo, da na nju misli i kad nisu zajedno, dokazao je romantičnom objavom njihove zajedničke fotografije iz New Yorka upravo na Ivanin rođendan, na dan koji nisu mogli skupa proslaviti.

From my ?? komshinitza iz Amerika @stefankapicic Love??

A photo posted by Ivana Horvat (@ivana_horvat_) on

No spretno se potrudio da Ivani taj dan ne silazi osmijeh s lica. Na njezinu je kućnu adresu s drugog kraja svijeta stigao buket cvijeća, a ganuta glumica se pohvalila romantičnim podvigom svog dečka. Stefan i Ivana zaručili su se u prosincu prošle godine, a u tijeku su pripreme za vjenčanje.