ZBOG NOVOG ALBUMA

Roger Waters 'podivljao' na fanove Pink Floyda

03.10.2014 u 10:33

Bionic
Reading

Rogers Waters objavio je na Facebooku ljutitu izjavu u kojoj je jasno dao do znanja da nema nikakve veze sa snimanjem novog albuma Pink Floyda nazvanog 'Endless River'

Waters, koji je napustio Pink Floyde 1985, objasnio je da nije sudjelovao u snimanju novog albuma legendarnog britanskog benda. 

Glazbenik je na Faceboookuobjavio da on nema nikakve veze sa spomenutim albumom jer odavno nije član Floyda te je poručio svima da ga prestanu gnjaviti s time, piše NME

'Ljudi su počeli gnjaviti moju suprugu Laurie zbog novog albuma Pink Floyda koji izlazi u studenom. Tu je došlo do nesporazuma. David Gilmour i Nick Mason imaju novi album koji se zove 'Endless River', a ja nisam dio te priče. Napustio sam Floyde prije 29 godina. Nemam ništa ni s albumima 'Momentary Lapse Of Reason' i 'The Division Bell'. Niti s turnejama 1987. i 1994', jasno i glasno poručio je Waters.

Prošle godine bubnjar Nick Mason kazao je da je zainteresiran za ponovnu suradnju s Watersom, ali da nije siguran hoće li se to ikad ostvariti.  
 
Na 'Endless River' fanovi će moći čuti i multiinstrumentalista Richarda Wrighta, preminulog 2008. u dobi od 65 godina.
 
Ove pjesme naći će se na albumu 'Endless River':

'Things Left Unsaid'
'It's What We Do'
'Ebb And Flow'
'Sum'
'Skins'
'Unsung'
'Anisina'
'The Lost Art Of Conversation'
'On Noodle Street'
'Night Light'
'Allons-y (1)'
'Autumn'68'
'Allons-y (2)'
'Talkin' Hawkin''
'Calling'
'Eyes To Pearls'
'Surfacing'
'Louder Than Words'

 
Kako je ranije najavljeno, britanske rock legende ove godine će objaviti novi album 10. studenog. Premda se spekuliralo da će 'The Endless River' izaći u listopadu, objavljivanje novog materijala pomaknuto je za mjesec studeni.