SRETNA VIJEST

Rodila Edina Pličanić: Sina smo nazvali po grčkom filozofu

30.08.2016 u 10:02

Bionic
Reading

Primabalerina zagrebačkog HNK-a dočekala je svoju najdražu ulogu života. Ona i njezin partner, njujorški glazbenik Mischa Lipovsky u četvrtak, 25. kolovoza, postali su roditelji sinčića kojeg su nazvali Zenon prema grčkom filozofu

'Predvno se osjećam! Kad sam čula njegov glasić i kad su nam se prvi put okice srele, to je neopisiv osjećaj. Naš mali Zenon je presladak. Rodila sam veliku bebu, ima preko četiri kilograma. Imala sam jako lijep tretman u bolnici zahvaljujući doktorici Košec', ispričala je za tportal Edina. Svoje prvo dijete rodila je u 38. godini u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu. Ime sinčiću ona i njezin partner Mischa izabrali su prema grčkom filozofu.

Lijepa primabalerina zbog trudnoće u veljači nije nastupila na glazbenom spektaklu 'Teatru s ljubavlju' u kojem je trebala zaplesati s ravnateljem baleta zagrebačkog HNK-a Leonardom Jakovinom.

Svog odabranika, Njujorčanina ruskih korijena 38-godišnja Edina prvi put je u javnosti predstavila sredinom siječnja kad se s njim pojavila na premijeri opere 'Mimi' Frédérica Verrièresa.