DOBRA SNAHA SEVERINA

Rođendanska čestitka za najboljeg svekra

07.10.2016 u 20:39

Bionic
Reading

Severinin svekar, poznati srpski pjevač Dragan Kojić Keba danas je slavio 56. rođendan, a na čestitku, uz njegovog sina Igora, nije zaboravila ni snaha Severina

Da Severina sa svojim svekrom ima dobar odnos, a njezin suprug sa svojim ocem posebnu vezu, dokazale su i njihove rođendanske čestitke slavljeniku na društvenim mrežama. Jest da je u njihovom slučaju to samo priča za javnost, no čita se i iz toga obiteljska bliskost. A na Severinine riječi 'sretan rođendan najboljem svekru na svijetu' Keba nije ostao bez teksta.

'Za najbolju snajku i majku. Nek' se nebo uvijek plavi. Bit će svega, samo neka smo živi i zdravi', poručio je tata Kojić Severini. Od sina je pak danas dobio stihove.

'Kažu da čovjek kad odraste sam bira tko će mu biti otac, tko majka, brat i sestra. Ja sam tebe odabrao kako po rođenju tako po svakom viđenju jer sam shvatio da nitko neće pronaći oca u Bogu ako u svom ocu ne vidi komadić Boga. Sretan ti 'kao neki rođendan', jer si ti čovjek za kojeg vrijeme nikad nije postojalo, niti će postojati', poručio je Igor svom ocu.

'Lijepo ti to, mladi gospodine, sroči. Život je kao prijevozno sredstvo. Uvijek dodaj gas, al' na vrijeme i zakoči', zaključio je Keba u slavljeničkom raspoloženju.