LUD ZA NJOM

Rock legenda Neil Young u zagrljaju Daryl Hannah

16.02.2015 u 20:44

Zaljubljeni Neil Young i Daryl Hannah

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavni glazbenik i nekadašnja fatalna holivudska plavuša u vezi su već nekoliko mjeseci, a mnogi se još uvijek pitaju što ih je to spojilo

Nakon što se prošle godine nakon 36 godina braka razveo od Pegi Young s kojom ima dvoje djece, 69-godišnji slavni kanadski kantautor Neil Young ne miruje u ljubavi.

Njegova je nova odabranica 54-godišnja glumica Daryl Hannah koja je nekad slovila za fatalnu holivudsku plavušu kojoj nije odolio ni pokojni John F. Kennedy Jr. Povučeni roker o ženama u svom životu rijetko je pričao, pa se tako i za njegovu vezu s Hannah doznalo u rujnu prošle godine iako su već dulje vrijeme u vezi. Nije poznato je li upravo slavna glumica bila sjeme razdora njegova braka. Daryl i Neil često se zajedno mogu vidjeti u šetnji plažom Malibu gdje su se nedavno uselili u novi dom.

Intrigantna Daryl Hannah imala je, poput svoje nove ljubavi, vrlo malo dugih ljubavnih veza. Nakon Kennedyja mlađeg zaljubila se u pjevača Jacksona Browna. Prije dvije godine otkrila je kako se od djetinjstva bori s depresijom, a nakon mnogih psihijatrijskih seansi dijagnosticiran joj je i blagi autizam.

Od početaka glumačke karijere isticala se kao humanitarka i politička aktivistica. Upravo je na jednom maršu protiv Obamine administracije i upoznala Younga.