HOROR-TRIP

Robbie Williams: Pokušao sam se ubiti na LSD-ju

26.11.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Bivši član grupe Take That Robbie Williams na blogu je na svojoj službenoj stranici priznao da je jednom bio toliko nadrogiran od LSD-ja da se pokušao ubiti nožem

Zgodni 34-godišnji pjevač, koji je svojevremeno imao velikih problema s drogom, a sada tvrdi da je čist, otkrio je na blogu da je s drogom počeo eksperimentirati kad je imao 16 godina.

No, ranih devedesetih je za noćnog izlaska u lokalni klub u rodnom gradu Stoke On Trent u Engleskoj imao zastrašujuće iskustvo s LSD-jem, takozvani horor-trip, prenosi Daily Mail.

'Bili smo kod nekog doma, mislim da smo bili u kuhinji. Netko mi je dao komadić papira da ga progutam. Ecstasy je u ono vrijeme bio jako skup, 15 funti – tko si je to mogao priuštiti? U klubu je tu večer svirao bend The Prodigy i bili su mi prilično dobri. Nakon toga smo krenuli prema automobilu, no u dvorištu je stajala policija. Užasno sam se prepao, samo sam htio doći doma. Bilo je samo jedno mjesto na kojem sam u tom trenutku želio biti – kod kuće s mamom.

Igrači američkog nogometa izlazili su mi kroz televizor. Odlučio sam otići u podrum i izbosti se nožem. Mama je izašla iz sobe i upitala me što radim, a ja sam odgovorio: Idem samo dolje izbosti se nožem. Želiš li šalicu čaja možda?, napisao je Williams na blogu.

Robbie je također priznao da je počeo puno piti i drogirati se nakon što je napustio Take That 1996. godine. Nakon što ga je godinu dana kasnije Sir Elton John natjerao na liječenje, Robbie je postao ovisan o tabletama. Prošle je godine proveo nekoliko tjedana na liječenju u Arizoni, a trenutačno radi na svom osmom studijskom albumu koji bi trebao izaći sljedeće godine.