'MELODY AND MALICE'

Rising Dream na kompilaciji s Lacuna Coil i Arch Enemy

14.02.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Posljednji promo singl zadarske metal grupe Rising Dream 'Religion for the Weak' naći će se na kompilacijskom albumu Femme Metal Records iz Velike Britanije, koji će pod nazivom 'Melody and Malice' ugostiti neke od najvećih svjetskih metal grupa sa ženskim vokalima

Tako će se Rising Dream pridružiti dobro poznatim metal grupama kao što su Lacuna Coil, Arch Enemy, In This Moment, The Agonist, Luna Mortis, Amberian Dawn i mnogim drugima koje će se uskoro potvrditi.

Ovo je već četvrti kompilacijski CD te kuće kojeg izdaju svake godine, a njegovo objavljivanje predviđeno je za 26. rujna 2011. CD će biti izdan u Velikoj Britaniji, gdje će se distribuirati preko Code 7, putem Plactic Heada, a biti promoviran sa strane ElevenPR. Također, bit će izdan, distribuiran i promoviran putem kuće Twilight u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i Nizozemskoj.

Svi prihodi od CD-a bit će donirani organizaciji NSPCC - National Society for the Prevention of Cruelty to Children (www.nspcc.org.uk).

Više informacija o svemu možete vidjeti na stranicama izdavačke kuće www.femmemetalrecords.com, a singl Rising Dreama koji će se na kompilaciji nalaziti možete poslušati i besplatno skinuti na službenim MySpace stranicama grupe www.myspace.com/risingdreamzd