21. I 22. LIPNJA

Raspored i satnica T-Mobile INmusic festivala

14.06.2011 u 09:41

Bionic
Reading

Još je samo tjedan dana do najvećeg open air festivala u Hrvatskoj, T-Mobile INmusic festivala, i zaključen je popis izvođača koji ove godine nastupaju, kao i festivalski program te raspored nastupa

Kliknite za povećanje
T-Mobile INmusic festival održat će se 21. i 22. lipnja na Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. Očekuju nas nastupi Arcade Firea, Jamiroquaija, Grindermana, Cypress Hilla, Mikea Skinnera aka The Streets, TV on the Radio i mnogih drugih glazbenih imena.

U dva dana festivala program će se odvijati na ukupno šest pozornica: tri otvorene pozornice - T-Mobile stage, World stage i Hidden stage - te tri noćne pozornice: Night Stage, Kupola i Silent Party

Festivalski program, koji možete vidjeti klikom na fotku ili ovdje, počinje nastupima na otvorenim pozornicama u 17 sati, a kulminira nastupima glavnih zvijezdi. Nakon završetka programa na otvorenom, festivalska zabava seli se na noćne pozornice do ranih jutarnjih sati.

Prvi dan festivala, 21. lipnja, očekuju nas nastupi Jamiroquaija, Arcade Firea, Gentlemana, Burake Som Sistema, The Do, Partibrejkersa, Goribora i drugih, dok će drugi dan festivala pozornice T-Mobile INmusica preuzeti Nick Cave sGrindermanom, Cypress Hill, The Streets, TV On the Radio, Mastodon, Overflow, Dubioza kolektiv i mnogi drugi.

Festivalski ulaz otvara se u 16.30 sati.

Šestodnevni festivalski kamppremješten je na Otok hrvatske mladeži, a bit će otvoren od 18. lipnja u 12 sati do 23. lipnja u 12 sati. Kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, bežični internet te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a u tih šest dana moći će uživati i u kupanju, sportu, glazbi te posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 440 kuna, odnosno 390 kuna s popustom za sve korisnike T-Mobilea. Korisnici T-Mobilea ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice SMS porukom (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se, također, kupiti u svim T-Centrima po cijeni od 150 kuna. Svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica imaju mogućnost plaćanja karticama na tri rate, sukladno pravilima i uvjetima banaka. Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice(21. ili 22. lipnja), koje će po cijeni od 350 kuna biti dostupne isključivo na blagajni na dane održavanja festivala.

Također, priliku za osvajanje karte za T-Mobile INmusic festival imaju svi koji se uključe u akciju T-mobilea 'Pusti glas'.

Cypress Hill: Insane in the Brain (uživo)