UTORAK U 11

Rambo Amadeus na video chatu tportala

03.12.2008 u 13:50

Bionic
Reading

Ne propustite uživo chatati s Rambom koji iste večeri u Zagrebu promovira svoj novi album 'Hipižizik Metafizik'i saznajte sve o njegovom 'Ekolaboratoriju'

Svjetski Mega Car na chatu tportala – u utorak, 2. prosinca, u 11 sati, Rambo Amadeus će odgovarati na sva vaša pitanja, i to uživo na video chatu!

Naime, Rambo će od kuće odgovarati na sve što vas zanima o životu, svijetu i novom albumu, uoči svog zagrebačkog koncerta na kojem iste večeri promovira svoj novi CD.

'Hipižizik Metafizik'
i najnovije američko izdanje 'Yes No', nastalo u suradnji s Hip Sonom, Rambo će navečer koncertno promovirati na zagrebačkom Jarunu, u klubu Aquarius, nakon što je cijelu 2008. godinu proveo nastupajući po cijeloj Europi.

Osim toga, Rambo postaje i kolumnist tportala, pa će tako s čitateljima redovno dijeliti svoju ekološku svijest, u nadolazećoj ekskluzivnoj kolumni 'Ekolaboratorij'!

Sve što vas zanima o kolumni, kao i o njegovoj jedinstvenoj fuziji funka, jazza i rocka, možete ga pitati na chatu, kao što ste ga slobodni upitati bilo što vezano uz 20 godina njegove bogate karijere, prošlogodišnju inauguraciju u ambasadora UNICEF-a, električni Rambomobil čiji je ponosni vlasnik, druženje s Michaelom Palinom u 'Novoj Europi'...

No prije odlaska za koncert, zagrijte prste za chat 2. prosinca, točno u 11 sati!