MANIFESTACIJA 'LJETO NA KAŠTELU'

Rambo Amadeus i Ana Rucner nastupaju u Puli

06.08.2013 u 11:02

Bionic
Reading

U sklopu manifestacije 'Ljeto na Kaštelu', nakon prva dva uspješna koncerta Amire Medunjanin koja je interpretacijama sevdalinki očarala prepun pulski Kaštel te odličnog blues koncerta kanadskog multiinstrumentalista Johna Leeja Sandersa i pratećeg benda Rad Gumbo, u Puli će svoje koncertno gostovanje imati i naša višestruko nagrađivana violončelistica Ana Rucner

Ana će nakon gostovanja po čitavom svijetu i promociji naše kulture prikazati svoj jedinstveni stil i nadasve kreativni repertoar koji je kombinacija klasične, moderne i 'world' glazbe u prekrasnom ambijentu pulskog Kaštelau petak, 9. kolovoza s početkom u 21:30. Ana je već u djetinjstvu pokazala darovitost za glazbu, a za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja i studija stalno je bila angažirana u Mariborskoj filharmoniji. Osobito je poznata postala nakon izlaska spota 'Oda radosti', koji promovira hrvatski turizam.

Bit će ovo jedino gostovanje Ane Rucner u Istri nakon dugo vremena gdje će zanosna violončelistica posjetiteljima dočarati ljepote našeg najvećeg hrvatskog poluotoka te prenijeti emocije na prekrasan krajolik, kulturu i ljude koji tu žive.

Wonderful Istria - Ana Rucner croatian cello player

U sklopu 'Ljeta na Kaštelu' 18. kolovoza će nastupiti mega car ex-jugoslavenske glazbene scene, koji se također nakon nekoliko godina ponovo vraća Pulu - Rambo Amadeus. Ovaj glazbenik, kojeg i ne treba posebno predstavljati, poznat je po svojoj autorskoj poetici, autoironiji, nevjerojatnom pripovjedačkom daru s drsko originalnim i živopisnim slikama te neočekivanim glazbenim potezima koji svaki koncertni projekt čine neponovljivim. Rambo svakim svojim koncertom napravi nezapamćeni show program, spoj izuzetnog live performansa uigranog benda i humora, koji uvijek iznova privlači publiku.

Rambo Amadeus - 'Glupi hit'