OGLASIO SE

Rajko Dujmić: Nikad ne bih udario Snježanu'

28.09.2015 u 19:50

Bionic
Reading

U prvom medijskom istupu nakon puštanja iz pritvora Rajko Dujmić nije htio govoriti o tome kako se osjeća. U razgovoru za RTL-ovu emisiju 'Sve u šest' pričao je o smrti prijatelja tamburaša i kako nastaju njegove pjesme

'Tužan sam zbog toga što je umro jedan od najboljih hrvatskih tamburaša Miki, moj prijatelj, ali svaki čovjek dok ima mamu, ima dva srca. On je sad sa svojom mamom u Božjem zagrljaju', rekao je Rajko Dujmić za RTL televiziju. U petak navečer pušten je iz istražnog pritvora te prebačen u KBC Rebro, na odjel kardiologije gdje je zadržan zbog problema sa srcem.

U svom prvom istupanju nakon izlaska iz pritvora na pitanje kako se osjeća nije htio odgovoriti nego je samo odmahnuo glavom. O tome što se zapravo dogodilo 7. rujna između njega i supruge Snježane, a zbog čega je završio u pritvoru, još ne smije govoriti za javnost.

'Postoji samo jedna osoba uz koju sve mogu izdržati. Nju nikad ova ruka ne bi takla. Grubo', rekao je pokazujući na vjenčani prsten. Na pitanje hoće li o najnovijem iskustvu možda skladati neke nove pjesme, izjavio je da pjesme ne izlaze iz iskustava nego iz istine i duše.

'Pjesme nisu moje nego su Božje. Jer Bog daje život, a ne čovjek', rekao je glazbenik.