PONOVNO NA SLOBODI

Rajko Dujmić izašao iz Remetinca

25.09.2015 u 21:09

Bionic
Reading

Skladatelj je iz pritvora izašao u ranim večernjim satima, a na izlazu su ga dočekali sin Tin i odvjetnica Sandra Hančić

Oboružan velikim osmijehom te s jednom torbom i povećom vrećicom u rukama, Rajko Dujmić potrčao je u zagrljaj sinu jedincu Tinu.

Osim njega, ispred zagrebačkog Remetinca nekadašnjeg člana Novih fosila dočekala je odvjetnica Sandra Hančić. S obzirom na Rajkovo teško psihičko i fizičko stanje, pretpostavlja se da će glazbenik dio večeri provesti na pregledu u bolnici, nakon čega bi se mogao uputiti prema svome obiteljskom domu na Maksimiru.

A upravo se ondje početkom rujna dogodio incident sa suprugom Snježanom koja ga je prijavila policiji zbog nanošenja lakših tjelesnih ozljeda, što je naposljetku rezultiralo njegovim boravkom iza rešetaka.

'Rajko Dujmić pušten je iz Remetinca nakon što je Županijski sud u Zagrebu rješenjem ukinuo istražni zatvor. O razlozima ukidanja istražnog zatvora još uvijek ne možemo govoriti jer sudsko rješenje obrana još nije primila. Rajko je, naravno, sretan i sada će se najprije dobro odmoriti i zasigurno, što prije, sjesti za klavir', kazala nam je njegova odvjetnica Sandra Hančić.