SPUŽVA BOB I ŠKOLA

Prvi dan škole rasplakao Lanu Mihić

08.09.2015 u 17:53

Bionic
Reading

Novu školsku godinu Lana Klingor Mihić dočekala je s velikim uzbuđenjem. Njezina najstarija kćer, sedmogodišnja Kiara jučer je krenula u prvi razred

Prije prvog dana odlaska u školu Lana Klingor Mihić svoje je kćeri povela na zagrebački Stross na druženje s jednim od najpopularnijih animiranih likova SpužvaBobom Skockanim. Njegovo se nasmiješeno lice nalazi na Janinom ledenom čaju te će sigurno biti omiljen prijatelj Lani u školskim klupama. Sedmogodišnja Kiara sa svojom 1,5-godišnjom sekom Marlom koja je još daleko od školskih klupa uživala u Janinim okusima SpužvaBoba Skockanog.

Kiarin prvi dan u školskoj klupi, kaže ponosna mama, nekadašnja pjevačica, vlasnica agencije Klinka protekao je u najnježnijim emocijama.
'U školi je bila organizirana predstava za djecu, a nakon toga smo upoznali učiteljicu, preuzeli knjige i malo se podružili. Kiara je jako sretna i baš se veseli školi', ispričala nam je Lana. Dodaje kako je, kao i svaka mama ponosna na svoju prvašicu.

'Stalno sam plakala, ali to je tako jaki val emocija koji ne možete pobijediti i kontrolirati suze. Obje smo bile jako uzbuđene, vjerojatno svaka na svoj način. Ponosna sam što je izrasla u tako pametnu, pristojnu i lijepu djevojčicu', kaže Lana.

Kad se sjeti svog prvog dana provedenog u školi, preplave je emocije.
'Sve mi je izgledalo jako veliko. Sjećam se svoje predivne učiteljice, jako puno djece i naravno svoje ogromne školske torbe', rekla je kroz smijeh.


Na Kiaru su ponosni mama Lana i suprug Ante Mihić


Malena Kiara jučer je prvi put sjela u školsku klupu