HA, HA, HA!

Prvi april: Kako su naše zvijezde nasamarile prijatelje?

01.04.2016 u 15:00

Bionic
Reading

Zasigurno su mnogi od vas od ranoga jutra nasjeli na neku šalu koju su im zbog današnjeg datuma servirali prijatelji, kolege ili članovi obitelji. Prvotravanjske šale prisutne su u svijetu još od 16. stoljeća i uvijek iznova milijuni ljudi diljem svijeta nasjednu na neku smicalicu, pa tako i naše poznate osobe. Za današnji 1. april imali su svoje tajne adute u rukavu, a evo i na koji su način nasamarili prijatelje

'Jutros mi je prijateljica rekla da su nam odgodili izuzetno težak ispit na fakultetu. Već sam se ponadala kad ono - hladan tuš! Prvi aprilili!', rekla nam je Renata Sopek. Voditeljica RTL-a koja odnedavno ima novu tetovažu i sama se odlučila našaliti i to s kolegicom voditeljicom. Tatjanu Jurić pozvala je na ručak, a prije nego što su se susrele držala ju je malo u neizvjesnosti pa je neko vrijeme kasnila.

Naš komičar Zlatan Zuhrić Zuhra nepresušan je izvor šala, a današnji mu datum uvijek dobro dođe da se našali s prijateljima. Ovogodišnju je prvotravanjsku spačku priredio prijatelju. 'Nazvao sam ga i rekao da jedan zagrebački salon automobila danas besplatno mijenja felge i gume na svim modelima BMW-a. Uz to, korisnicima besplatno daju navlake i tepihe po želji. Ne moram vam ni pričati kako je prijatelj potrčao u salon, no nije se baš usrećio', smije se Zuhra.

Spisateljicu Vedran Rudan plačući je nazvala frizerka govoreći joj kako se poništava postupak izbora Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. 'Još uvijek se nadam da je riječ o prvotravanjskoj šali', kaže Vedrana. Supruga je pak odlučila nasamariti time što mu je kazala kako više nema ljubavnika. 'Ali ne znam je li mi povjerovao', šali se spisateljica koja idući tjedan ulazi u šestodnevnu izolaciju jer će sudjelovati u showu 'BezVeze'.

Barbara Kolar je imala tajni plan za svoje slušatelje, koji ipak nije izvela do kraja. 'Nadala sam se da će netko od slušatelja u mojoj šihti na radiju pogoditi tajni zvuk pa da im prvo kažem kako su u krivu, a onda, kad zajednički otplačemo još jedan promašaj, priopćila bih im sretnu vijest.'

Ni Daniela Trbović nikoga nije nasamarila, niti su nju, no zato je pratila portale, a na jednu se vijest od srca nasmijala - i to onu na tportalu. 'Pročitala sam da se Ivan Tepeš obrijao i prijavio u vojsku, što mi je baš simpatična fora', kazala nam je HTV-ova voditeljica.