LASERSKI LABIRINT

Provjerite jeste li snalažljivi kao James Bond

17.10.2012 u 11:51

Bionic
Reading

U povodu premijere novog filma o Jamesu Bondu, 'Skyfall', Heineken je pripremio posebne James Bond partyje. Glavna atrakcija bit će fantastični laserski labirint u kojem će svatko moći provjeriti svoju spretnost i odlično se zabaviti te vidjeti je li snalažljiv kao James Bond

Uz to, posjetitelje James Bond partyja očekuju atraktivne hostese, plesačice, digitalna zabava na tabletima te, naravno, najinternacionalnije pivo na svijetu – Heineken. Sve to garantira najbolji provod u stilu Jamesa Bonda.

James Bond partyji održat će se 19. listopada u klubu Gallery u Zagrebu, 20. listopada u klubu Phanas Modesto baru i Garcon baru u Rijeci te 27. listopada u Revelin klubu u Dubrovniku

Suradnja Heinekena i Jamesa Bonda traje već 15 godina, a imaju mnogo toga zajedničkog – teže boljemu, međunarodno su poznati, prave su ikone i spadaju u premium kategoriju. Kao i Heineken, James Bond je globalno popularan. S obzirom na sve komponente koje ih povezuju i vrijednosti koje dijele, James Bond, odnosno Daniel Craig, prvi se put pojavio u TV reklami za Heineken.

Heinekenova reklama s Jamesom Bondom

Novi film o Jamesu Bondu, 'Skyfall',  prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ta dva globalna brenda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solance'.