FOTKA IZ PROFILA

Proslava rođendana Blue Ivy otkrila Beyonceinu trudnoću?

14.01.2016 u 10:47

Bionic
Reading

Blue Ivy Carter, kći slavnog pjevačkog para Beyonce i Jay-Z-ja, proslavila je četvrti rođendan na čak dvije proslave, a Beyonce je svojim pojavljivanjem ponovno potaknula glasine o novoj trudnoći

Malena Blue Ivy svoj je četvrti rođendan proslavila čak dva puta, a oba daleko od očiju javnosti. Na prvom slavlju, organiziranom u slastičarnici Cake Mix, Beyonce je ponovno potaknula priče o novoj trudnoći, s obzirom na trbuščić koji se nazire ispod majice. Ipak, ostaje upitno radi li se samo o nespretnom kutu fotografiranja i naboru na odjeći ili će svjetski poznati par opet postati roditelji. A uloga roditelja im je, kako vole naglašavati u svakom javnom nastupu, uloga života.

Stoga su i svojoj Blue Ivy u slastičarnici pripremili pravi spektakl uz brojne kolače i torte koje su uzvanici sami ukrašavali, a malena princeza dobila je i drugu, ali više privatnu proslavu. Slavlju koje je bilo održano u domu Carterovih prisustvovalo je pedesetak uzvanika, a među njima i poznata imena poput Chrisa Martina, pjevača grupe Coldplay, te Beyonceine bivše kolegice iz benda Destiny's Child, Kelly Rowland.

Još od prvog rođendana ovaj mogulski par ne štedi na ekstravagantnim proslavama za svoju kćer. Tako su joj za prvi rođendan poklonili dijamantnu lutkicu Barbie vrijednu 80.000 američkih dolara. Drugi rođendan je proslavila u parku prirode koji su zakupili na čitav dan kako bi Ivy mogla u miru uživati u ljepoti divljih životinja, a prošle godine djevojčica je imala slavlje na temu crtanog filma 'Frozen' koji je zaludio cijeli svijet.

Nakon proslave Beyonce se vrlo vjerojatno vratila probama jer već 7. veljače po drugi puta nastupa u poluvremenu Super Bowla, finala američkog profesionalnog nogometa, a pozornicu će podijeliti s britanskom skupinom Coldplay. Možda će i ovoga puta potvrditi trudnoću na spektakularan način, kao što je to učinila u rujnu 2011. na dodjeli MTV-jevih nagrada.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on