'PANDORINA KUTIJA'

Promocija Dininog posljednjeg albuma

29.11.2008 u 20:45

Bionic
Reading

Brojni prijatelji i kolege koji su došli na promociju posljednjeg albuma Dine Dvornika u zagrebački Saloon, gdje je glazbenik održao promociju svog prvog albuma 1989. godine, dokazali su preminuli kralj funka još uvijek živi

'Pandorina kutija' je posljednji album na kojem je Dino Dvornik prije iznenadne smrti radio, a predstavljen je točno onako kako bi on htio. Premda je jedva suzdržavala suze, Danijela je veselo dočekivala goste i održavala atmosferu, a uz nju je neprestano bila kći Ella s dečkom Denisom Memedovskim.

Osim njih tu je bio i Dinin brat Dean, ali i brojni kolege i lica domaće estrade poput Mirne Berend, Alke Vuice, Rajka Dujmića, Tonija Cetinskog, Davora Gopca, Marijana Brkića i drugih.

'Ovo je istodobno i sretan i tužan dan... Da je Dino ovdje, rekao bi mi da manje pričam i pustim ljude da se zabavljaju', rekla je Danijela susprežući suze.

'Pandorina kutija' sadrži osam pjesama među kojima je i jedan duet snimljen s Davorom Gopcem. Album je dovršen uz pomoć Danijele i nekih glazbenika, a moći će se naći u prodaji u dućanima Dancing Beara u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Varaždinu.