EDO MAAJKA

'Progovorit ću o obiteljskom nasilju i gramzivosti'

18.05.2010 u 10:16

Bionic
Reading

Neposredno pred izlazak novog studijskog albuma 'Spomen ploča', svojevrsnog best of albuma, ali u novim aranžmanima i s novim bendom, popričali smo s Edom o njegovoj suradnji s Damirom Avdićem i projektu Trnokop, još jednom studijskom albumu koji planira za sljedeću godinu, novim pjesmama te ljubavnim planovima

Posljednji, peti studijski album 'Balkansko, a naše' objavio je 2008. godine. Dosad je ubrao tri Porina, pet Davorina, četiri Zlatne kugle i dva Crna mačka te hitovima razveselio brojne obožavatelje. Svojim stihovima, kroz koje je na svoj specifičan način progovorio o stanju u društvu, bez dlake na jeziku, pridobio je i one koji su dotad zazirali od hip hopa i rapa.

Posljednjih mjeseci okupio je novi bend i prionuo radu na svojevrsnom best of albumu, ali u sasvim novim aranžmanima. Kako se prvi singl s albuma 'Spomen ploča' - 'Ove godine slavim' - očekuje za nekoliko dana, tako smo popričali s Edom o novom bendu, novim aranžmanima, paralelnim pripremama za novi studijski album i radu na novim pjesmama, njegovom poznatom žalcu u stihovima, ali i o njegovim ljubavnim planovima.