BLAGDANSKO IZNENAĐENJE

'Prinova' u obitelji Branka Đurića Đure

07.12.2015 u 11:24

Bionic
Reading

Poznati Sarajlija s ljubljanskom adresom jedinstven je kao komičar na pozornici, ali i kao obiteljski čovjek, jer dok neki za kućne ljubimce imaju psa, mačku ili papigu, 53-godišnji Đuro i njegova supruga glumica Tanja Ribič odlučili su imati svinjicu koja je simbol sreće i blagostanja. A kako to izgleda u praksi, pokazali su videopostom na svom profilu na Facebooku i nasmijali tisuće ljudi

Kad je glumac i komičar Branko Đurić Đuro u pitanju, show nije zagarantiran samo za televiziju i pozornicu, jer je sklon iznenađenjima i u privatnom životu. Jedno od njih stiglo je u obitelj poznatog Sarajlije prije dva tjedna, a o kakvoj se to prinovi radi, Đuro i njegova supruga slovenska  glumica Tanja Ribič (47) pokazali su šaljivim videom na Facebooku.

Da bračni život nakon dva desetljeća ne treba biti kolotečina već zajedništvo začinjeno dobrim humorom, poznati par demonstrirao je s novim kućnim ljubimcem o kojem se brine zajedničkim snagama, a riječ je o malom crnom praščiću. Nakon psa i mačke bilo je pravo vrijeme za prinovu u obitelji koja je u kratko vrijeme postala mezimac i Đurine djece, kćeri Zale (19) i Ele (10) i sina Filipa (25).

Po starom narodnom vjerovanju svinja je simbol sreće, blagostanja, strpljenja i iskrenosti, a Đurićima toga ne nedostaje. Zasigurno neće ni Severini koja je praščića dobila kao vjenčani poklon od prijateljice Maje Šuput.

Our little pig's first meal in her new home <3#cutelittlepigs #love #pats

Posted by Tanja Ribic on Saturday, November 28, 2015


Đuro i obiteljski mačak

Osim ljubavi prema životinjama, cijela obitelj Đurić nadarena je za scenski nastup pa se slavnom Sarajliji na pozornici u nekom od glazbenih skečeva u 'Đurologiji' nerijetko pridruži supruga Tanja i kćerka Zala. Nakon što se okušala u glazbi, starija Đurina kći trenutačno snima film u kojem glumi i njezina majka Tanja Ribič.

Just before the 100th show!!! Congratulations my ❤️!!!#djurologia #wien

Posted by Tanja Ribic on Sunday, December 6, 2015