18. I 19. SRPNJA, AVENUE MALL

Prijavite se za 'Veliki Harry Potter turnir'

15.07.2009 u 13:21

Bionic
Reading

Kao najava najnovijeg Harryja Pottera stiže 'Veliki Harry Potter turnir', koji će se održati u Avenue Mallu 18.i 19. srpnja s početkom u 15 sati. Igrači će se međusobno natjecati u igranju igre 'Harry Potter i Princ miješane krvi' na konzoli Nintendo Wii

U igri mogu sudjelovati igrači i igračice stariji od 10 godina, pod uvjetom da oni ili članovi njihove uže obitelji nisu zaposlenici Avenue Malla, Algoritma ili Blitz film i video distribucije. Za sudjelovanje na natjecanju potrebno je ispuniti prijavnicu na www.blitz-cinestar.hr.

U prijavnici je potrebno napisati ime i prezime, broj telefona, godinu rođenja, mjesto prebivališta i valjanu e-mail adresu. Popunjavanjem prijavnice igrači pristaju da se njihovi osobni podaci naknadno koriste u svrhu marketinških akcija Avenue Malla, Algoritma i Blitz film & video distribucije.

Prijavu može ispuniti ukupno 52 igrača. Natjecat će se 32 igrača koji se prvi prijave, a ostalih 20 bit će zamjena u slučaju odustajanja. Nakon prijave će svaki igrač biti obaviješten o točnom danu i vremenu natjecanja. Ako igrač nije u mogućnosti natjecati se u terminu koji mu predloži organizator, umjesto njega natjecat će se sljedeći prijavljeni igrač.

Igrači će biti raspoređeni u parove redom kojim su se prijavljivali. U kvalifikacijama će se svakodnevno natjecati šesnaest igrača raspoređenih u osam parova. Pobjednik jednog para natjecat će se s pobjednikom drugog para u četvrtfinalu. Četvero pobjednika četvrtfinala natjecat će se u parovima u polufinalu, a dvoje pobjednika polufinala borit će se u finalu za prvo mjesto.

Ako igrač ne dođe u dogovoreni termin igre, bit će diskvalificiran. Njegov protivnik bit će proglašen pobjednikom utakmice koja je trebala biti odigrana te će nastaviti s natjecanjem. Pobjednik svakoga dana osvojit će ekskluzivni promo materijal iz filma 'Harry Potter i Princ Miješane Krvi' te nagrade tportala.

Veliko finale održat će se 19. srpnja, a u njemu će se natjecati dvoje dnevnih pobjednika. Pobjednik velikog finala osvojit će Visa Avenue Mall poklon-karticu s iznosom od 500 kuna, 'Harry Potter i Princ Miješane Krvi' video igru za Nintendo Wii (ili PC), promo materijale iz filma i nagrade tportala

Svaki natjecatelj, osim pobjednika svakoga dana te pobjednika velikog finala, dobit će pozivnicu za posebnu projekciju filma 'Harry Potter i Princ Miješane Krvi'koja će se održati u četvrtak, 23. srpnja u CineStaru Novi Zagreb, s početkom u 20 sati te nagradu tportala. Igrači nemaju pravo tražiti zamjenu nagrada za novac, robu ili usluge, a mlađi od 16 godina trebaju nagrade preuzeti u društvu roditelja ili zakonskog zastupnika.