DM ŽENSKA UTRKA

Prijavite se za dm žensku i babybonus utrku

11.05.2015 u 11:10

Bionic
Reading

„Od ponedjeljka ću...“ – vjerojatno je najčešće izgovorena isprika, barem kada su posrijedi odluke o sportskim aktivnostima i promjeni prehrambenih i životnih navika na bolje. U nedostatku vremena i užurbanom svakodnevnom životu čini nam se kako bi još jedna obveza u pretrpanom rasporedu bila jednostavno previše. A potom slijede i druge poluisprike, #NeMoguJaTo, #NijeToZaMene, #NisamDoSada. Uostalom, nije sve u izgledu, zaključit ćete vjerojatno svoj monolog

Naravno, u pravu ste, nije sve u izgledu. Redovitim vježbanjem, osobito trčanjem, osjećat ćete se sretnije, pomoći će vam da izgledate svježe i održite mladolikost, a znamo kako bavljenje sportom ima brojne pozitivne učinke na zdravlje.

Ako ste se počeli dvoumiti (i svoju odluku „od ponedjeljka ću…“, mijenjate u „danas ću!“), stiže dodatna motivacija iz dm-a. I ove će godine dm tijekom jednog poslijepodneva okupiti male i velike na starom mjestu, zagrebačkom Bundeku. Riječ je o dm ženskoj i dm babybonus utrci koje će se održati 13. lipnja 2015

Sve sugrađanke koje se žele okušati u trčanju, mogu to učiniti u sklopu rekreacijske dm ženske utrke koja starta u 18 sati na dionici dugoj oko 2 km. Za sve one koje žele odmjeriti svoje snage, moći će to učiniti na natjecateljskoj dm utrci dugoj oko 6 km koja započinje u 18:30 sati. dm se i ove godine pobrinuo da i najmlađi razvijaju zdrave navike pa će tako dm babybonus utrka za djecu do šest godina započeti u 17:30 sati.
Još je dosta vremena do utrka, izvrsna je to prilika da započnete s pripremama. Najprije započnite s manjim udaljenostima, a potom ih s vremenom povećavajte. Pripremati se možete i uz video savjete stručnjaka koje će vam dm tijekom svibnja osigurati na svojim Youtube i Facebook kanalima.

Na utrke se možete prijaviti od 1. svibnja do 13. lipnja putem terminala u dm-u zamjenom 25 bodova za babybonus utrku, odnosno zamjenom 50 bodova za ženske utrke. Kako biste bili što spremniji za utrku, dm vam je i ove godine osigurao atraktivne majice, ali i poklon-pakete kao nagradu za zdravu odluku.

Prijaviti se možete i na sam dan utrke donacijom Udruzi Crveni nosovi u vrijednosti od 40 kuna za ženske utrke ili 20 kuna za babybonus utrku, kako bi članovi Udruge i nadalje mogli pružiti podršku oboljeloj djeci i njihovim roditeljima te im mamiti osmijeh na lice.

Priprema, pozor, sad! Vidimo se na Bundeku...