MODERNA OBITELJ

Prijateljsko druženje bivšeg muža i novog dečka Larise Navojec

09.06.2016 u 13:16

Bionic
Reading

Razvod za Larisu i Gorana Navojca nakon 13 zajedničkih godina značio je možda kraj ljubavi, ali ne i prijateljstva. Da su nekadašnji supružnici ostali u odličnim odnosima, dokazuje i nedavno druženje Larise, njezina novog odabranika Hrvoja Jelinčića, njihovih prijatelja, ali i odlično raspoloženog Gorana Navojca koji se našao u istom društvu. Fotografiju prijateljskog partyja s bivšim mužem i sadašnjim dečkom na svom je Instagramu samo za prijatelje objavila Larisa Navojec

Da moderna obitelj nije nešto što samo gledamo u američkim serijama, na malim ekranima ili u holivudskim brakovima, u Hrvatskoj su dokazali bivši supružnici Larisa i Goran Navojec. Zajedno su proveli 13 godina, a to rastava nije izbrisala. Njihovo prijateljstvo nije narušila ni nova Larisina ljubav sa zagrebačkim DJ-jem Hrvojem Jelinčićem. A da kod Navojčevih uvijek postoji korak dalje, pokazali su prije nekoliko dana.

Naime, već tradicionalnom druženju Larise, Hrvoja, Luke Nižetića i Slavka Sobina u njihovu omiljenom baru Swanky Monkey Garden, u kojem Hrvoje često pušta muziku, pridružio se i Goran Navojec. Fotografiju bivšeg i sadašnjeg partnera na okupu s prijateljima objavila je Larisa na svom profilu na Instagramu samo za prijatelje potpisavši fotografiju riječima 'Relaxed afternoon' (opušteno popodne).

Tim povodom i Slavko Sobin našalio se na svom facebook-profilu kako sa svojim najdražim kolegom Navojcem, s kojim se družio tog popodneva, nije snimio niti jednu filmsku scenu. Luka Nižetić s istog druženja objavio je  fotografiju s Larisom.

U Americi je takvih primjera puno više. Bruce Willis se primjerice pokazao kao pravi gospodin pojavivši se na jednoj filmskoj premijeri s Demi Moore, njihovim kćerima i njezinim tadašnjim suprugom Ashtonom Kutcherom.
 

Mozda najdrazi kolega s kojim nikad nisam odigrao scenu u zivotu. #gorannavojec #ljubav

A photo posted by Slavko Sobin (@slavkosobin) on