NA TPORTALU

Preslušajte Deezer top 20 najslušanijih

12.08.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Soundset, Vaš prozor u glazbeni svijet, svoje je utorke navečer rezervirao za 'Deezer Top 20 najslušanijih' kojeg vam donose Hrvatski Telekom i Soundset. Ovo dvosatno odbrojavanje najpopularnijih i najnovijih hitova iz zemlje i svijeta, dostupno vam je ovdje, na T-portalu cijeli tjedan!

Vaš omiljeni glazbeni servis još će vas jednom upozoriti na nove zanimljivosti iz glazbenog svijeta.

Šibenski pijanist i jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu Maksim Mrvica promovira aktualni album 'The Movies'.

Album sadrži teme iz nekoliko najpoznatijih filmskih hitova poput 'Kuma', 'Pirata s Kariba', 'Nemoguće misije', 'Gladijatora' i sl.

Klavirske aranžmane sjajnog pijanista poslušajte na Deezeru još danas, a kad se već ubacite u Deezerov svijet obavezno poslušajte i 'Često pitam za tebe', novi singl legendarne Crvene jabuke! Četvrti je singl s albuma 'Nek' bude ljubav' i tu je da vam uljepša ovo dugo toplo ljeto!

Prošlotjedni 'Deezer Top 20 najslušanijih' možete pronaći na Soundsetovom profilu na Deezeru, a mi vas pozivamo da i dalje na našoj ljestvici pronalazite one pjesme koje vam mogu uljepšati cijeli dan.