NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Zapleši s Flaming Lipsima na T-Mobile INmusic festivalu'

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.05.2010 13:38
  • Objavljeno 28.05.2010 u 13:32
the flaming lips

the flaming lips

Izvor: Sipa Press / Autor: SIPA press

Pravilnik natječaja 'Zapleši s Flaming Lipsima na T-Mobile INmusic festivalu'

1)Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju tekst na temu 'Zašto baš mi zaslužujemo pobjediti na ovom natječaju'. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (Promocija, tportal.hr), Bojan Stilin (kreativni direktor tportala), Tin Bosek (Promocija, tportal.hr). Dodijeliti će se ukupno jedna (1) nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s tekstom na temu 'Zašto baš mi zaslužujemo pobjediti na ovom natječaju'. Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno jednim tekstom.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 28. svibnja - 4. lipnja. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati. Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 15. lipnja 2010.

4) Nagrade

Nagrada sadrži: dvije (2) festivalske ulaznice za T-Mobile INmusic festival te nastup na pozornici s bendom Flaming Lips.

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje. Maksimalna dužina teksta je 500 znakova zajedno s razmacima.

Tportal.hr može i smije koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi