OD 12. DO 20. KOLOVOZA

Pratite Sarajevo Film Festival na tportalu

04.08.2009 u 14:38

Bionic
Reading

U utorak, 12. kolovoza, započinje 15. Sarajevo Film Festival, najznačajniji filmski festival u regiji, a na tportalovoj podstranici imat ćete priliku pratiti festivalske događaje kroz javljanja iz Sarajeva i ekskluzivne intervjue sa zvijezdama festivala

Nakon filmskih festivala u Dubrovniku, Supetru, Puli i Motovunu, bogato filmsko ljeto dolazi do svoje kulminacije sa Sarajevo Film Festivalom, na kojemu će se od 12. do 20. kolovoza okupiti filmska elita regije uz nezaobilazne dodatke velikih svjetskih zvijezda.

Na podstranici tportala i prije početka festivala možete se upoznati s programom ovogodišnjeg Sarajeva, gostima, među kojima su ove godine Mickey Rourke, Mirjana Karanović, Stellan Skarsgård i Gillian Anderson, te filmovima koji će u Sarajevu doživjeti svjetsku ili regionalnu premijeru.

S početkom festivala, na podstranici posvećenoj Sarajevo Film Festivalu moći ćete pratiti festivalske događaje kroz javljanja iz Sarajeva, ekskluzivne intervjue, filmske isječke i mnoge druge dodatke koji će vam približiti vrhunski filmski glamur na sarajevski način.