SVE ZA BESPLATNU KARTU

Poznati bračni par priredio show na švicarskom skijalištu

06.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Bivša skijašica Ana Jelušić sa suprugom Travisom našalila se na Instagramu na svoj račun pokazavši što je sve u stanju napraviti za besplatnu dnevnu skijašku kartu u poznatom švicarskom ski resortu Verbier

Među prvima koji su pohodili otvaranje skijaške sezone u švicarskom Verbieru su bivša skijašica Riječanka Ana Jelušić Black sa suprugom Travisom. Naime, otkad je u vezi sa Švicarcem Travisom Blackom, Ana već nekoliko godina živi u Lausanni, a ovog rujna nakon pet godina ljubavi vjenčali su se u Aninoj rodnoj Rijeci.

Za svoj prvi zimski odmor odabrali su jedno od najpoznatijih europskih skijališta u jugozapadnoj Švicarskoj Verbier, a za besplatnu dnevnu kartu odlučili su prihvatiti izazov prerušiti se u Djeda Božićnjaka. Naime, u povodu nadolazećeg blagdana svetog Nikole svi koji su se na skijalištu Verbier ovog vikenda prerušili u Djeda Božićnjaka imali su besplatnu kartu, a broj skijaša koji se odvažio na to bio je impresivan.

Hrvatski zet Travis Black inače je marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru gdje se i Ana nedavno zaposlila. Kako je bivša sportašica nedavno otkrila na Instagramu, svog supruga upoznala je na Facebooku. Za svoje prvo bračno putovanje prije tri tjedna odabrali su Barcelonu.

#verbier#stNicolas#ski#fun

A photo posted by www.creation-caroline.ch (@creation_caroline) on

Marry Xmas from the Black Santas! ?? #thingsyoudoforafreeticket #seasonopener #swisslife

A photo posted by Ana Jelusic Black (@anajelusic) on

#awesome #day #inthe #mountains #verbier #santa #style #mirror #eyes

A photo posted by Loïc (@froidevaux_loic) on

So much love! #onemonthago #justmarried

A photo posted by Ana Jelusic Black (@anajelusic) on