LANA, IRIS, ANAMARIJA

Poznate Splićanke ovog ljeta uživaju u majčinstvu

05.07.2016 u 13:37

Bionic
Reading

Tri Splićanke i prijateljice modna dizajnerica Anamarija Asanović te bivše manekenke Iris Rajčić i Lana Pavić u razmaku od nekoliko mjeseci sve su rodile kćeri, a kako to izgleda kad se okupe u svom rodnom gradu sa svojim bebama, pokazala je Iris jednom fotografijom na Facebooku

Prije ih je možda spajao modni svijet, danas je to prvenstveno majčinstvo. Naime, tri poznate Splićanke Iris Rajčić, Lana Pavić i Anamarija Asanović ove godine sve tri su rodile kćeri u razmaku nekoliko mjeseci. Lijep je bio prizor vidjeti ih sve zajedno s kolicima na splitskoj rivi, a na svoj račun našalile su se Iris i Lana komentiravši zajedničku fotografiju na Facebooku riječima 'mace u šetnji'.

Anamarija Asanović kćer Zorku rodila je u veljači, Lana Pavić kćer Iris Luciju krajem travnja, a Iris Rajčić početkom lipnja djevojčicu Elizabet. Lijepim splitskim mamama zasigurno nije nedostajalo tema za razgovor, a da su trenutačno zadovoljne svojim obiteljskim životom, govore i njihove fotografije na društvenim mrežama. Anamarija i Iris posvetile su se djetetu, a Lana, kojoj je to drugo dijete, iz prvog braka ima devetogodišnju Laru Bornu,  i nakon porođaja radi i putuje. Naime, uskoro se sprema u Oxford gdje je pozvana na jednu konferenciju.

'Prijavila sam se za jedno predavanje na konferenciji ovog ljeta na Oxfordu. Nisam očekivala ništa, no moj seminar se pokazao jako zanimljivim i primljena sam. Za mene je to poseban trenutak, ne mogu se ne pohvaliti', rekla je Lana prije mjesec dan za tportal.