OD 2. DO 4. KOLOVOZA

Poznat raspored izvođača na Schengenfestu

05.07.2013 u 10:50

Bionic
Reading

Još je samo mjesec dana do Schengenfesta, šestog po redu, najvećeg festivala glazbe, sunca i zabave! Od 2. do 4. kolovoza, na hrvatsko-slovenskoj granici, Vinica će vam pružit nezaboravan provod, a danas donosimo i potpuni line-up izvođača po datumima

Prvog dana festivala, u petak, 2. kolovoza, na glavnoj pozornici, prvi put u Sloveniji, nastupit će belgijski bend Triggerfinger, njemački bend Gentleman & The Evolution, domaći Niet, Mi2, Gušti, Happy Ol' MC Weasle i Firefly te Hladno pivo, a na pozornici elektronske glazbe zabavljat će vas svjetski poznati David Morales, Atfc feat. Lisa Millet.

U subotu, 3. kolovoza, nezaboravnu notu ovom festivalu na glavnoj pozornici dat će legendarni Plavi Orkestar, Partibrejkersi, Imset Manouche, Uroš Perić & The Bluenote kvartet & Pearlettes, Pero Lovšin & Špancki borci te Denis & Denis. Platforma elektronske glazbe predstavit će svjetsku atrakciju Pendulum DJ set & Verse, Hex, Theejay te Highs on Heels.

U nedjelju, 4. kolovoza bit će vrlo posebna večer! Neposredno prije objavljivanja novog albuma, samo za vas, na pozornicu će izaći svjetski poznati predstavnici britanske glazbene scene Skunk Anansie, a zatim i multikulturalna Dubioza kolektiv. Uz Dubiozu nastupit će i Bottomline, Los Explozivos, Sausages, Kill Kenny i S.A.R.S. Pozornica elektronske glazbe također će imati bogat sadržaj te prvi put u Sloveniju dolazi Joachim Garraud  i škotski DJ Chris Lake, koji je u proteklih šest godina proputovao svijet. Večer će zaključiti Vanillaz i Balearic elegancije

Upoznavanje ljudi iz cijele Europe, uživanje u raznovrsnoj glazbi i opuštenoj atmosferi pozivnica je svima za kratko putovanje u potpuno drugačiji svijet. Festival prima samo 10.000 posjetitelja i s toga osigurajte svoje mjesto na vrijeme i budite dio najbolje čuvane tajne susjedstva i glazbene senzacije - Schengenfest 2013!

Trodnevne festivalske ulaznice
do 18. 7. 2013. – 68,00 EUR
do 1. 8. 2013. – 78,00 EUR
na dan festivala – 83,00 EUR

Jednodnevne ulaznice
do 18. 7. 2013. – 28,00 EUR
do 1. 8. 2013. – 32,00 EUR
na dan festivala – 35,00 EUR

Svoje ulaznice možete kupiti na na svim prodajnim mjestima Eventima te putem eventim.hr i koncerti.net