DRŽANJE ZA RUKE

Potvrda ljubavi: Uhvaćeni Janko Popović Volarić i Tijana Pečenčić

02.06.2015 u 14:04

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Janko Popović Volarić sreću je pronašao uz lijepu beogradsku glumicu Tijanu Pečenčić s kojom se zbližio na setu serije 'Kud puklo da puklo' i koju doslovce ne ispušta iz ruku. Tportal donosi prve zajedničke fotografije i videosnimku zaljubljenog para koji se ovih dana na odmorištu blizu Delnica cijelo vrijeme držao za ruke

RTL Autor: RTL

Lijepa beogradska glumica Tijana Pečenčić (28) nova je ljubav Janka Popovića Volarića (34). Prošlog tjedna u četvrtak zajedno su viđeni i snimljeni na odmaralištu Ravna Gora u Delnicama čvrsto se držeći za ruke.

Tijana i Janko zbližili su se na setu serije 'Kud puklo da puklo' gdje oboje glume. Nakon bračnog brodoloma s glumicom i scenaristicom Jelenom Veljačom i nekoliko kraćih ljubavnih avantura, Casanova u glumačkim krugovima ljubav je opet pronašao među glumicama.


Tijana Pečenčić

Novu vezu Janko nije želio komentirati, kao ni njegova nova djevojka, no fotografije i video zaljubljenog para  govore više od riječi. Tijana je, inače, nedavno izjavila kako je uvjerena da je napokon pronašla emotivnog partnera za kojeg je uvjerena da im ni vrijeme, udaljenost ni priroda posla ne mogu stati na put. Lijepa Beograđanka za sebe kaže da je 'cura nemirna i divljeg duha koju kod muškarca prvo privuče pogled'.

Prije dolaska u Hrvatsku zbog poslovnog angažmana, prekinula je vezu s kolegom Davorom Perunovićem. Tijekom devet mjeseci snimanja serije 'Kud puklo da puklo' Tijana, koja u Srbiji slovi kao jedna od najperspektivnijih mladih glumica, zbližila se sa splitskom glumicom Jagodom Kumrić, ali i kolegom Jankom. Posljednjih dana u Zagrebu par je viđen na nekoliko kulturnih događanja, ali u javnosti nije otkrivao bliskost. Daleko od očiju javnosti bili su puno opušteniji. Baš kao i prošlog četvrtka, kada su snimljeni na odmorištu kod Delnica. Zanimljivo, ali tog je dana Jankova bivša supruga Jelena proslavila 34. rođendan, zasigurno u zagrljaju novog dečka, također glumca Dražena Čučeka koji je, osim po iznimnoj glumačkoj nadarenosti, poznat i po zanimljivom modnom izričaju (Čučeka se moglo vidjeti i u ženskim štiklama!), a koji je i tom modnom strašću zaintrigirao Jelenu Veljaču.

Janko Popović Volarić u glumačkim krugovima slovi kao veliki zavodnik. No zanosna je Tijana, čini se, promijenila taj status, a iz krugova bliskih paru doznajemo da su oboje ludo zaljubljeni.