NAKON PET GODINA

Poslušajte novu pjesmu Chemical Brothersa!

24.04.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Nakon prošlogodišnjeg pojavljivanja na soundtracku filma 'Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio', Chemical Brothersi kod fanova su dali naslutiti skorašnji dolazak novog materijala, a sva nagađanja su u međuvremenu i službeno potvrđena

Elektronski duo službeno je najavio izlazak osmog albuma, nakon posljednjeg LP- ja 'Further' objavljenog 2010. godine. Osmi album The Chemical Brothersa nosit će naslov 'Born in the Echoes', a njegova službena objava se očekuje 17. srpnja ove godine. Duo je također otkrio i da će se na osmom dugosvirajućem izdanju naći glazbeni umjetnici poput Becka, St. Vincent Q- Tipa i mnogih drugih.

No dobre vijesti iz tabora dua Chemical Brothers ne staju samo na tome. Najnoviji singl 'Sometimes I Feel So Deserted' Chemical Brothersa kojim najavljuju novi materijal, premijerno je predstavljen u eteru BBC- jeva Radia 1. Kako zvuči novi singl, poslušajte ovdje:

Osmi album Chemical Brothersa naslova 'Born in the Echoes' sadržavat će 11 pjesama, a pogled na listu pjesama trebao bi biti dovoljan teaser do lipnja i njegove službene objave.

1. 'Sometimes I Feel So Deserted'
2. 'Go'
3. 'Under Neon Lights'
4. 'EML Ritual'
5. 'I’ll See You There'
6. 'Just Bang'
7. 'Reflexion'
8. 'Taste Of Honey'
9. 'Born In The Echoes'
10. 'Radiate'
11. 'Wide Open'