STIŽE HIT

Poslušajte Adeleinu pjesmu za novog Jamesa Bonda

05.10.2012 u 12:37

Bionic
Reading

U noći s četvrtka na petak, točno u 0:07 sati po britanskom vremenu pjesma za novog Jamesa Bonda doživjela je svjetsku premijeru

Svjetska premijera održana je na stranici suautorice pjesme, slavne Adele, a popratile su je oduševljene reakcije fanova i znatiželjnika.

Pjesmu za film 'Skyfall' Adele je napisala s Paulom Epworthom koji joj je pomogao i s njenim ponajvećim hitom 'Rolling In The Deep'. Nama na prvo i drugo slušanje zvuči kao prava bondovska balada, moćnog vokala i prateće glazbe uz refren koji lakoćom ulazi u uši (i istom izlazi kroz usta).

Tviteraši su opleli pjesmu superlativima poput: 'Adeleina pjesma za novi 007 je savršena'; 'Vau! Adelin 'Skyfall' je opako dobar. Prava bondovska pjesma.' Odlične reakcije dobro su došle i samoj Adele koja nije bila sigurna hoće li uspjeti prilagoditi svoj vokal filmu.

Novi film o Jamesu Bondu, 'Skyfall', prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ta dva globalna brenda surađivala su u filmovima Tomorrow Never Dies, The World is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale i Quantum of Solace