PRIJE LJETNE STANKE

Posljednji party Žive muzike u Mastersu

24.06.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Ove subote, 28. lipnja, Živa muzika priprema posljednji 'summer jam party' u zagrebačkom klubu Masters. Party će obilježiti gostovanje washingtonskog dj-a Itala, a uz njega, tu je i domaći vinil DJ Mimi iz Ekstarkta i mlade DJ snage Lucija X Pudlica

Čudni su putevi do housea i techna! Danas poznat pod aliasom ITAL, Daniel Martin-McCormick glazbenu je karijeru počeo u bučnim bendovima Black Eyes i Mi Ami, da bi počeo sve više eksperimentirati s elektronskom glazbom te preko projekta Sex Worker konačno došao do aktualnog, deliričnog plesnog zvuka. S razvojem zvuka došao je i prijelaz sa autsajderske losanđeleske etikete 100% Silk do cijenjene britanske izdavačke kuće Planet Mu Records. Godine djelovanja na DIY sceni ostavile su traga pa Italova glazba donosi prilično originalan pristup klasičnom houseu i technu, poigravanje s klišejima i izvrtanje klupskih dogmi. Očekuje nas izuzetno plesni hibrid DJ seta i live nastupa s energičnom i mjestimično sirovom glazbom. Sunčani zvukovi, ritmični vokalni loopovi, uvrnute teksture i valoviti akordi čine savršenu zvučnu kulisu za pravi ljetni summer jam partij!

MIMI (Ekstrakt)

Vinil DJ i jedan od osnivača kolektiva ekstrakt, odgovornog za neke od najboljih klupskih večeri u Zagrebu. Bivši ministrant koji je zastranio s predviđenih puteva i poklonio se dvoglavoj hidri techna i housa, duha zaposjednutog vinilom i ruku kao đavoljih instrumenata.

☼ LUCIJA x PUDLICA ☼

U partij će nas uvesti Lucija i Pudlica - istaknuta mlada DJ snaga dobro poznata slušateljima Radio Student koju sve češće možemo čuti u zagrebačkim klubovima, i mladić kojeg ste isto tako mogli čuti na pokojoj klupskoj večeri, ali je za ovu priliku odlučio ostati misteriozan. Ho ho ho.

Upad za posljednji ljetny party Žive muzike u Mastersu, iznosit će 50 kuna